Home

PC-12
Silver Flight

Your life style

Het leven is kort en u heeft dus geen tijd te verspillen. Maak uw dromen waar. Goedkoper dan met elke andere privejet. Vlieg milieubewust, snel en comfortabel naar uw daadwerkelijke bestemming!

Laden...

we are different

De PC-12 staat bekend als zeer betrouwbaar, mede dankzij de veelgeprezen Pratt & Whitney Canada PT6-motor. Er vliegen wereldwijd ruim 1700 PC-12’s door het luchtruim. Bij elkaar goed voor zeven miljoen probleemloze vlieguren. Over de hele wereld worden PC-12’s ingezet door bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Dit toestel brengt u naar ruim 2500 vliegvelden in Europa. U vliegt dichter naar uw eindbestemming en bespaart hiermee op uw totale reistijd. Starten en landen is mogelijk op asfalt, gras, zand en zelfs sneeuw. 

PC-12

Vliegen in stijl

In de cabine van de PC-12 geniet u van meer ruimte dan in andere privévliegtuigen. Zak heerlijk weg in één van de lederen fauteuils terwijl u door de grote ramen naar buiten kijkt. Het moderne BMW Designworks interieur tilt de PC-12 naar een nieuw niveau van comfort. Laat u ook verrassen door een culinaire ervaring tijdens uw vlucht.

Over de PC12
Laden...
Laden..

Het groenste vliegtuig van Europa

Silver Flight vliegt met de PC-12, het groenste commerciële privévliegtuig van Europa. Het vliegtuig verbruikt 50% minder brandstof dan een willekeurige andere privéjet. Daarnaast kan de PC-12 starten en landen op de kleinste vliegvelden van Europa. Met Silver Flight vertrekt u vanaf een vliegveld bij u in de buurt. Dat bespaart u een rit naar Schiphol en het scheelt in CO2 uitstoot van uw auto. En ja, natuurlijk stoot ook de PC-12 CO2 uit. Maar dat percentage compenseren we tot nul. Hoe? Dat bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit één van onze gecertificeerde groene projecten. 

Groene projecten

fly local

TEUGE

Vlieg op aanvraag met Silver Flight vanaf Skydeck; het pareltje van Airport Teuge. Naast haar prachtige locatie in het midden van het land ademt de locatie gemak, service en toegankelijkheid.. Dat start al bij de algemene entree. Of sterker nog: daarvóór, want parkeren doet u moeiteloos en beveiligd op het riante en gratis eigen parkeerterrein van Skydeck. Dat garandeert alvast een ontspannen aankomst. En eenmaal binnen? De riante en luxe lounge op de tweede etage, samen met de multimedia hangar maakt Skydeck voor iedereen makkelijk toegankelijk. Van jong tot oud. Dat is samen genieten, zonder enige beperking. 

SkyDeck
Loading...
Oxford

De PC-12 en Amelia Rose Earhart?

Op 11 july 2014 volbracht Amelia Rose Earhart haar spectaculaire reis rond-de-wereld in de Pilatus PC-12 NG. Het toestel was voorzien van een speciale brandstoftank van 750L. Daarin vloog ze in totaal 24.300 nautical miles, logte ze 108.6 vlieguren, waarvan 80% boven water, én deed ze 14 landen aan in slechts 18 dagen.

Amelia Rose Earhart PC-12 avontuur
Loading
Het bereik
Alle luchthavens, zelfs van gras of op sneeuw
Milieu bewust
Beperk uw CO2 uitstoot met de PC12
Wij staan klaar!
Bel ons service center

Contact

Vraag nu een vlucht aan! Bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)6 19 60 98 94 of stuur een email naar sales@silverflight.nl.