Home

Heeft u een meeting in London, een optreden op Ibiza of een congres in Lyon? Moet u meerdere bestemmingen binnen Europa op één dag bezoeken? Alles kan!

Ontdek meer
PC12

MONZA

Silver Flight Travel

VIP-experience Grand Prix
Boek de VIP-experience en leef het weekend van 11 en 12 september 2021 als een VIP bij de Grand Prix van Italië in Monza. In samenwerking met Sportreizen hebben wij een fantastisch arrangement kunnen samenstellen. Jij beleeft de Grand Prix van Italië van dichtbij met het Champions Club VIP-arrangement. Naast dat je op zowel zaterdag als zondag toegang hebt tot een lounge met eten en drinken inclusief, komen er nog vele andere voordelen bij kijken. Zo beleef je de grote race vanaf een wel heel bijzondere plek. Vanaf het balkon van de lounge kijk je recht op de pitstraat én startfinish. Je hebt dus een van de beste plekken aan het circuit! 

More info
Grand Prix

Vliegen in stijl

In de cabine van de PC-12 geniet u van meer ruimte dan in andere privévliegtuigen. Zak heerlijk weg in één van de lederen fauteuils terwijl u door de grote ramen naar buiten kijkt. Het moderne BMW Designworks interieur tilt de PC-12 naar een nieuw niveau van comfort. Laat u ook verrassen door een culinaire ervaring tijdens uw vlucht.

Over de PC12
Laden...

we are different

De PC-12 staat bekend als zeer betrouwbaar, mede dankzij de veelgeprezen Pratt & Whitney Canada PT6-motor. Er vliegen wereldwijd ruim 1700 PC-12’s door het luchtruim. Bij elkaar goed voor zeven miljoen probleemloze vlieguren. Over de hele wereld worden PC-12’s ingezet door bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Dit toestel brengt u naar ruim 2500 vliegvelden in Europa. U vliegt dichter naar uw eindbestemming en bespaart hiermee op uw totale reistijd. Starten en landen is mogelijk op asfalt, gras, zand en zelfs sneeuw. 

bestemmingen
PC-12

Your life style

Het leven is kort en u heeft dus geen tijd te verspillen. Maak uw dromen waar. Goedkoper dan met elke andere privejet. Vlieg milieubewust, snel en comfortabel naar uw daadwerkelijke bestemming!

Boek nu!
Laden...
Oxford

Het groenste vliegtuig van Europa

Silver Flight vliegt met de PC-12, het groenste commerciële privévliegtuig van Europa. Het vliegtuig verbruikt 50% minder brandstof dan een willekeurige andere privéjet. Daarnaast kan de PC-12 starten en landen op de kleinste vliegvelden van Europa. Met Silver Flight vertrekt u vanaf een vliegveld bij u in de buurt. Dat bespaart u een rit naar Schiphol en het scheelt in CO2 uitstoot van uw auto. En ja, natuurlijk stoot ook de PC-12 CO2 uit. Maar dat percentage compenseren we tot nul. Hoe? Dat bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit één van onze gecertificeerde groene projecten. 

Groene projecten
Laden..

De PC-12 en Amelia Rose Earhart?

Op 11 july 2014 volbracht Amelia Rose Earhart haar spectaculaire reis rond-de-wereld in de Pilatus PC-12 NG. Het toestel was voorzien van een speciale brandstoftank van 750L. Daarin vloog ze in totaal 24.300 nautical miles, logte ze 108.6 vlieguren, waarvan 80% boven water, én deed ze 14 landen aan in slechts 18 dagen.

Amelia Rose Earhart PC-12 avontuur
Loading
Het bereik
Alle luchthavens, zelfs van gras of op sneeuw
Milieu bewust
Beperk uw CO2 uitstoot met de PC12
Wij staan klaar!
Bel ons service center

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten of bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)23 583 6096