Veiligheid & COVID-19

UPDATE CORONAVIRUS

Wij verzoeken u vriendelijk de nationale beperkingen, protocollen en maatregelen die van toepassing zijn in uw bestemmingsland(en) te controleren zodat u op de hoogte bent van uw verantwoordelijkheid om te voldoen aan de administratieve reisvereisten. Real-time informatie over de grenzen, beschikbare vervoersmiddelen, reisbeperkingen en maatregelen is beschikbaar op Reopen Europe

Meer informatie over de situatie in Nederland is te vinden op de website van het RIVM.

RIVM Website

Safety First! Always

Onze piloten
Onze piloten
Maintenance
Maintenance
Privacy
Privacy

de schoonmaak

UW VEILIGHEID IS ONZE TOPPRIORITEIT! 

Tijdens deze wereldwijde pandemie ligt de topprioriteit bij de gezondheid van onze passagiers en medewerkers. Silver Flight staat garant voor een veilige (werk)omgeving en hanteert alle richtlijnen zorgvuldig. Om verspreiding van virussen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat passagiers aan boord gaan van een schoon vliegtuig, worden oppervlakken na elke vlucht grondig gereinigd en gedesinfecteerd met een product dat werkzaam is tegen het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten. Bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)6 19 60 98 94 of stuur een email naar sales@silverflight.nl.