Security Services

Security Services

Op zakenreis gaan kan een uitdaging zijn; onbekende zakenpartners ontmoeten, in nieuwe projecten investeren of nieuwe markten verkennen. Wij begrijpen uw focus op zakendoen. U wilt hierbij zoveel mogelijk ontzorgd worden. Soms gaat die zorg net wat verder als het gaat om de voorbereiding en veiligheid tijdens u reis. Met onze unieke veiligheidsdienst bieden wij u de mogelijkheid om professionals in te huren als onopvallend beveiligingsteam of uw persoonlijk veiligheidsadviseur. Onze veiligheidsdiensten zijn ontwikkeld op basis van de ervaring die is opgedaan door voormalige Nederlandse special forces en beveiligingsprofessionals tijdens speciale operaties en geheime opdrachten voor close protection. Bovendien kunnen ze bepaalde uitvoerende en persoonlijke assistentietaken uitvoeren, zoals het beheren van reizen, evenementen, vergaderingen, vervoer, enz.

Deze dienstverlening wordt uitgevoerd door:

Dyami
Security Services

Reis voorbereid en veilig

Als je internationaal zaken doet brengt dat een aantal risico’s met zich mee, zelfs als deze reis naar Londen of Parijs gaat. Met de steeds toenemende internationale concurrentie is het werken in het buitenland op zich al een uitdaging. De regels verschillen van land tot land. Denk ook aan andere reisrisico’s zoals bedrijfsspionage, rellen en demonstraties en criminaliteit. Elke werkgever heeft een vergaande zorgplicht voor veiligheid en gezondheid van medewerkers tijdens werktijd. Wij helpen je graag om jouw duty of care-beleid vorm te geven. Onze Security Navigation trainingen zijn gericht op het leveren van concrete handvatten die de persoonlijke veiligheid tijdens zakenreizen vergroten. Wij nemen je mee op een gesimuleerde reis, waarin je diverse uitdagingen tegen zal komen. Door deze uitdagingen te ervaren en te bespreken ga je nog meer zelfverzekerd op reis.

Deze dienstverlening wordt uitgevoerd door:

Reis voorbereid
Reis voorbereid en veilig

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten. Bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)6 19 60 98 94 of stuur een email naar sales@silverflight.nl.