Waarom Silver Flight?

Meer dan 2500 luchthavens in Europa

Destination anywhere

In tegenstelling tot de meeste privéjets kan de PC-12 landen op asfalt, gras, zand en zelfs sneeuw, waardoor wij veel meer vliegvelden kunnen bereiken. Dat zijn er meer dan 2.500 in Europa. 

Wij brengen u niet alleen thuis; u bespaart ook op uw totale reistijd, omdat het bijvoorbeeld niet meer nodig is om extra hotelovernachtingen te boeken. Efficiënt en snel: het nieuwe vliegen.

Loading...

Maximaal comfort aan boord

Silver Flight staat voor service, veiligheid en aandacht voor detail. Uw hele vlucht stemmen we af op uw behoeften, met de eenvoud van één enkel contactpunt. Onze vluchten zijn standaard voorzien van een zorgvuldig samengesteld assortiment (alcoholische) dranken en lichte snacks. In de cabine van de PC-12 geniet u van meer ruimte dan in andere privévliegtuigen. Vanaf het moment dat we vertrekken, droomt u heerlijk weg in één van de ruime lederen fauteuils, terwijl u door de grote ramen naar buiten kijkt. Het moderne BMW Designworks interieur tilt de PC-12 naar een nieuw niveau van comfort.

Ongeëvenaard veilig

Ons toestel is gebouwd met Zwitserse precisie en toewijding. Geroemd om zijn luxe zitcomfort, grote bagageruimte, stabiliteit en het vermogen om op zowel geasfalteerde landingsbanen, gras, zand als sneeuw te landen. Met 50% minder brandstofverbruik dan andere privévliegtuigen, is de Pilatus PC-12 niet alleen vele malen milieuvriendelijker. Geen lange wachtrijen bij de bagage-afgifte, douane en veiligheidscontrole. Instappen bij u in de buurt en uitstappen vlakbij uw thuis.

WIJ VLIEGEN U VAN DEUR TOT DEUR

PC-12
Met de iconische Pilatus
Safety First!
AOC Luchtvaartmaatschappij vanuit Amsterdam
Uitstekende service!
Onze piloten zorgen voor een onbezorgde reis

Wij zijn Silver Flight

Uw privéjet-airline uit Amsterdam
Wij bereiken nieuwe hoogtes voor de volgende generatie privevliegers. 

Wij helpen u graag op weg!