CO2

Vliegen met Silver Flight is CO2 neutraal

Vliegen met Silver Flight betekent milieu bewust vliegen. Silver Flight compenseert namelijk elke vlucht standaard 100% gecompenseert op basis van de werkelijke CO2-uitstoot. Daarnaast levert Silver Flight na elke vlucht een gegevensblad met alle details op basis van de vrijkomende CO2-emissie, met de bijhorende CO2-compensatie. Alle vluchten worden dus standaard gecompenseerd, bovendien mag er zelf een project gekozen worden. Silver Flight-vluchten zijn dus altijd 100% klimaatneutraal. Beter voor iedereen!

Laden...

Groenste commerciële vliegtuig van Europa

Silver Flight vliegt met het groenste commerciële vliegtuig van Europa. Dankzij een zeer laag brandstofverbruik heeft de Pilatus PC-12 een veel lagere CO2-uitstoot dan welk ander zakenvliegtuig dan ook. Een Pilatus PC-12 geeft 3,2 keer minder CO2 af dan een Light Jet en zeven keer minder dan een Long Range Jet. Bovendien doet Silver Flight nog meer voor het milieu met een CO2-compensatieprogramma. Het doel van het programma is om elke metrische ton CO2 die in de atmosfeer vrijkomt, te compenseren door een concrete actie, die de equivalente hoeveelheid CO2 uit de lucht opvangt.

 

Aan het laden
CO2
Reis bewust en verminder je Global Footprint
Klimaat Compensatie
Over CER's certificaten en meer
Innovatie
Innovatie & Onderzoek

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten. Bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)6 19 60 98 94 of stuur een email naar sales@silverflight.nl.