Het team

Ons team

Het team van Silver Flight bestaat uit een goede mix van jonge en ervaren luchtvaartexperts. Zij hebben een achtergrond bij andere Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en de luchtmacht. Hun doel: uw reis zo veilig en fantastisch mogelijk maken!

Kelly Otte

CEO

Kelly kent alle facetten van de luchtvaart. Na zijn vliegopleiding in de Verenigde Staten heeft hij via de KLM-Luchtvaartschool zijn Nederlandse brevetten behaald. Na te hebben gevlogen als gezagvoerder op vele typen vliegtuigen (o.a. de Airbus, Boeing, Embraer en Fokker) is hij inspecteur geworden bij de IVW, beter bekend als de Rijks Luchtvaart Dienst. Hij heeft in deze functie bijgedragen aan de vliegveiligheid in Nederland als toezichthouder bij luchtvaartmaatschappijen en opleidingsinstellingen. Na zijn carrière bij de IVW is hij directielid geweest bij Corendon als operationeel expert. Kelly is nog steeds instructeur en examinator op de Airbus 320, Boeing 737 en natuurlijk de Pilatus PC-12. Als CEO van Silver Flight staat veiligheid voor hem op #1

AAN HET LADEN

Dominique Otte

CUSTOMER EXPERIENCE MANAGER

Dominique is verantwoordelijk voor de Customer Experience. Samen met haar team staat ze klaar om u te ontzorgen en uw reis uiterst comfortabel te laten verlopen. Dominique (Oxford University Hospitality Management) weet met haar gastvrijheid en werkervaring op de allerhoogste niveau wat daarvoor nodig is. Van simpelweg rust, tot eten op sterrenniveau aan boord. Uw hele reis wordt goed verzorgd van start tot bestemming! 

Service op maat
Do

Floris Heering

FIRST OFFICER - OCC DUTY OFFICER

Floris zorgt ervoor dat de vluchtplanning soepel verloopt. Hij kijkt mee achter de schermen en is het eerste aanspreekpunt voor de piloten. Uw vlucht zal daarom altijd de meest efficiënte en snelste route volgen. Daarnaast is Floris piloot bij Silver Flight.

loading...

Sander Plokker

OCC DUTY OFFICER

Sander is geen vreemde in de luchtvaart. Met zijn veelzijdige ervaring in de sector als flight-dispatcher en ground operations officer, heeft hij overal een antwoord op. Met zijn operationele kennis zal Sander ervoor zorgen dat uw vlucht tot in de puntjes gecoördineerd zal zijn. Van het zo veilig en efficiënt mogelijk de vliegplannen verzorgen tot de pre-flight briefing aan de piloten, Sander zal ervoor zorgen dat uw vlucht naar wens verloopt.

Laden...

Dennis Rieder

DIRECTOR CREW TRAINING

Dennis is gepokt en gemazeld in trainingen. Bij Martinair heeft hij vele functies bekleed, maar zijn liefde ligt bij het geven van trainingen. Dennis zorgt ervoor dat de bemanning tot op het hoogste niveau wordt getraind en geëxamineerd. Daarnaast is Dennis ook piloot bij Silver Flight.

aan het laden

Jos Vriend

NEW BUSINESS

Jos betrokken bij Silver Flight op het gebied van New Business. Jos heeft gewerkt als piloot bij Air Holland, Martinair en KLM en kan precies vertellen wat er mogelijk is.

aan het laden

Moniek van den Acker

SAFETY & COMPLIANCE MONITORING MANAGER

Moniek is het 'geweten' van Silver Flight. In de functie van Safety & Compliance Monitoring Manager houdt zij samen met Jan-Koen alle regelgeving goed in de gaten en voert zij audits uit bij de verschillende afdelingen van Silver Flight.

aan het laden

Stef Loup

DIRECTOR MAINTENANCE

Stef is begonnen bij de fabriek van Fokker en heeft daar vele functies vervuld. Uiteindelijk heeft hij zijn kennis meegenomen naar de IVW (de voormalige Rijks Luchtvaartdienst) en daar gewerkt als inspecteur en toezichthouder bij Nederlandse luchtvaart onderhoudsbedrijven. Stef is de manager van al het onderhoud dat dient te worden uitgevoerd aan de vliegtuigen van Silver Flight.

aan het laden

Eric Schouten

SECURITY MANAGER

Eric heeft een loopbaan van 13 jaar bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Als contactpersoon voor de luchtvaartsector hielp hij bij het veilig houden van luchtvaartoperaties. Hij was betrokken bij de oprichting van de Nederlandse nationale expertgroep voor vluchten over conflictgebieden en nam daarnaast deel aan vele andere veiligheidsgerelateerde werkgroepen. Eric is toegewijd om zijn kennis en ervaring te gebruiken om de Silver Flight-operatie veilig te houden.

aan het laden

Jannes Wolff

ADVISEUR

Jannes is een echte verbinder en gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden en toegevoegde waarde die Silver Flight kan bieden op maat van u en uw bedrijf.
 

aan het laden

Chiquita Creyghton

BUSINESS CONTROLLER

Onze Chief Financial Officer Chiquita zorgt ervoor dat alles financieel helemaal in orde is bij Silver Flight.
Sinds het prille begin is Chiquita al bij Silver Flight. Zij zorgt ervoor dat alle financiële processen naar alle stakeholders kloppen en soepel verlopen.
Met haar financiële achtergrond bij vele Nederlandse luchtvaartmaatschappijen weet zij Silver flight op de goede koers te houden.

Laden...

Danny Dammers

DIRECTOR GROUND OPERATIONS

Naast piloot is Danny een echte regelneef. Hij is de persoon die zorgt dat op de vliegvelden waar Silver Flight komt, alles vlekkeloos verloopt. Hij stuurt het proces aan achter de vluchten.

aan het laden

Over ons

Het verhaal
Waar wij in geloven
Ons vliegtuig
De Pilatus PC12
Het team
Wij zijn er voor u!

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten of bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)23 583 6096