Het verhaal

Wij zijn anders

Wij hebben Nederlandse eigenzinnigheid.
Wij hebben een andere mentaliteit, een ander vliegtuig. Wij geloven dat vliegen aangenaam dient te zijn. Bij ons ben je vrij om zelf daadwerkelijk je eigen bestemming te kiezen!

Laden...

Vrij van Corona stress

Vrij van coronastress op drukke luchthavens en in drukke vliegtuigen. Wij maken vliegen weer plezierig. Comfortabel, duurzaam en voordelig. Maar bovenal efficiënt en praktisch van deur tot deur.

Laden....

Zwitserse precisie en toewijding

Wij vliegen met de iconische Pilatus PC-12 gebouwd met Zwitserse precisie en toewijding. Een vliegtuig van wereldklasse en geroemd vanwege zijn zit- en bagageruimte, veelzijdigheid en stabiliteit. Én zijn vermogen om naast de geasfalteerde landingsbanen ook op gras, zand en sneeuw te landen. Waardoor 2500 Europese vliegvelden bereikbaar worden om naartoe te reizen.

Laden...

Slimmer vliegen

Wij geven de nieuwe generatie private flyers vleugels. Vleugels om slimmer te vliegen en dichterbij de plaats van de bestemming te komen. Bezoek in één dag meerdere steden, vestigingen of fabrieken. Land met uw vrienden in de buurt van jullie favoriete golfbaan of direct met familie in de sneeuw voor jullie favoriete skivakantie.

Laden...

Operationele veiligheid

Wij vinden niet alleen je tijd, comfort, gemak en portemonnee belangrijk, maar ook je veiligheid. Daarom bestaat onze bemanning uit ervaren piloten die gekwalificeerd zijn met de hoogste EASA veiligheidsnormen. Natuurlijk een captain met een co-piloot, beiden gekwalificeerd op de PC-12. De PC-12 heeft de allerlaatste technische snufjes in de cockpit. Zo wordt de veiligheid nog meer verhoogd. Ontdek onze nieuwe manier van vliegen! Wij staan klaar om u aan boord te verwelkomen.

Laden...

Groener vliegen

Wij willen zo groen mogelijk vliegen. Helaas is commercieel elektrisch vliegen nog niet mogelijk. Dus daarom de Pilatus PC-12, het groenste commercië vliegtuig van dit moment!

aan het laden

Over ons

Het verhaal
Waar wij in geloven
Ons vliegtuig
De Pilatus PC12

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten. Bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)6 19 60 98 94 of stuur een email naar sales@silverflight.nl.