Ons vliegtuig

PILATUS PC-12

Economisch en veilig vliegen met Silver Flight

Betrouwbaar

De PC-12 staat bekend als zeer betrouwbaar, mede dankzij de veelgeprezen Pratt & Whitney Canada PT6-motor. Er vliegen wereldwijd ruim 1700 PC-12’s door het luchtruim. Bij elkaar goed voor zeven miljoen probleemloze vlieguren.
 

 

 
Aan het laden...

Cabineconfiguratie zoals u dat wilt

Veelzijdig
Over de hele wereld worden PC-12’s ingezet door bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Als charter, gedeeld eigendom, luchtambulance, vrachttoestel en als hulpmiddel bij speciale missies. Het is de veelzijdige inzetbaarheid die dit toestel zo geliefd maakt.
PC-12

Interieur

Luxe interieur
In de cabine van de PC-12 geniet u van meer ruimte dan in andere privévliegtuigen. Zak heerlijk weg in één van de lederen fauteuils, terwijl u door de grote ramen naar buiten kijkt. Het moderne BMW Designworks interieur tilt de PC-12 naar een nieuw niveau van comfort.

Aan het laden...

Talloze bestemmingen

Met een maximumgewicht kan de PC-12 start- en landingsbanen gebruiken vanaf 800 meter. Starten en landen is mogelijk op asfalt, gras, zand en zelfs sneeuw. Dit toestel brengt u naar plaatsen waar u nog nooit eerder bent geweest. U vliegt dichter naar uw eindbestemming en bespaart hiermee op uw totale reistijd.

 

 
Talloze bestemmingen

Vrachtdeur

VRACHT
Geen enkel ander zakenvliegtuig heeft een standaard vrachtdeur naast de hoofdingang voor passagiers. Met behulp van een vorkheftruck kan een pallet rechtstreeks in het ruim worden geplaatst. Uw golfclubs, surfplank, apparatuur of machineonderdelen kunnen gewoon mee.
Aan het laden

In de Pilatus fabriek in Zwitserland

MADE IN SWITSERLAND
Pilatus bestaat sinds 1939 en is de enige vliegtuigfabrikant in Zwitserland. Elk toestel is ontworpen en samengesteld met de alom geroemde, legendarische Zwitserse degelijkheid, precisie en luxe. Bovendien is de Pilatusfabriek een voorloper als het gaat om milieu. De fabriekshal is dan ook gebouwd uit voornamelijk hout. Pilatus is gecertificeerd volgens ISO 14001 als erkenning voor haar inspanningen voor het milieu.

 
Aan het laden...

ONTMOET DE PILATUS PC-12!

Dit toestel is gebouwd met Zwitserse precisie en toewijding. Geroemd om zijn luxe zitcomfort, grote bagageruimte, stabiliteit en het vermogen om op geasfalteerde landingsbanen, gras, zand en sneeuw te landen. De Pilatus PC-12 is vele malen milieuvriendelijker dan alle andere vliegtuigen. Zo heeft het toestel één motor en verbruikt het daardoor 50% minder brandstof dan andere privévliegtuigen.

Veiligheid
Safety First! Always
Ons vliegtuig
Het vliegtuig dat alles kan
Het bereik
Europe and beyond

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten of bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)6 1960 9894