Huisdieren

DE HELE FAMILIE IS WELKOM AAN BOORD

Veel mensen beschouwen hun huisdier als een volwaardig gezinslid. En die vervoer je natuurlijk niet graag in het bagageruim onder in een vliegtuig. Daarom reist uw lieveling gewoon met u mee in de cabine. Silver Flight maakt vliegen voor huisdieren, als enige luchtvaartmaatschappij in Nederland, net zo comfortabel als voor hun baasjes.
 
Er zijn wel enkele internationale regels waar we ons aan houden. Op die manier kan de reis van uw huisdier veilig en zonder stress verlopen. In ieder geval is het noodzakelijk dat uw huisdier:
- een EU-huisdierenpaspoort heeft,
- gechipt is of een tatoeage heeft die voor 3 juli 2011 is aangebracht
- ten minste 21 dagen voor vertrek is gevaccineerd tegen rabiës.
Honden aan boord
Voor sommige Europese landen is ook een gezondheidsverklaring, bloedonderzoek of een extra behandeling tegen lintworm nodig. Ons Silver Flight-team helpt u graag bij de voorbereiding van de reis met uw huisdier. Houd er rekening mee dat u hier op tijd mee begint, want dit proces kan enkele weken tot maanden in beslag nemen.
 
Tijdens de start, landing en turbulentie gaan huisdieren voor de veiligheid in een kennel of reistas. Honden mogen tijdens een rustige vlucht bij u zitten, maar dan uiteraard wel aan de hondenriem. Bij Silver Flight mag uw huisdier dus met u mee in de cabine. Zo kunt u uw geliefde viervoeter tijdens de vlucht altijd even een knuffel geven.
Kat aan boord
Huisdieren
Uw huisdier met u mee in de cabine
Bagage
Handbagage en koffers.
Service
Alles tot in de puntjes verzorgd

Contact

Vraag? Laat het ons gerust weten of bel voor persoonlijk advies met een van onze private aviation experts naar +31(0)23 583 6096